Menü Bezárás

Esküvőre horgolt pár, kígyó és nyúl kínai horoszkópból

Ez annyira a szívemhez nőtt, hogy felrakom. Esküvőre készült a kínai horoszkóp alapján.  A lány nyúl (macska) és én is az vagyok 🙂 szemüveggel.

A fiú meg kígyó évében született. A nyuszi alapformája megvolt, a ruha meg egy sima, egyszerű bézs vállpántos ruci rajta, de a kígyót háromszor horgoltam újra. Tanulság, a kerek fejű kígyó max. képeken néz jól ki, élőben nem tökéletes. Ez oldalt félpálcákkal lett bővítve. Hosszúra horgoltam és megcsomóztam hogy a méretük nagyjából összeegyeztethető legyen.

horgolt esküvői párocska
Cilinder nélkül

A kígyó köpönyege a Star Wars új jedi rend jelével lett kihímezve, valami star wars motívumot kértek rá, és mikor utánaolvastam, kiderült hogy ez a rend az aminek a tagjai már házasodhatnak. Ennek nagyon örültem is 🙂 mégis kínos lett volna ha a kígyó emiatt lenne meggátolva egy szép hosszú házasságban….

A fátyol, a cilinder, a rózsa az már csak plusz díszítés. A szemüveget én hajlítottam drótból, direkt ehhez vettem egy kúposfogót amivel régóta szemezek, gyorsan a hányódó bizsujaimat is kijavítgattam vele. Szerintem esküvőre kiváló ajándék vagy asztaldísz. A rokonság készülhet mert mostanában effélét fognak kapni 🙂 Már akik olyan ügyesek hogy esküvőt terveznek.

esküvő
nyuszi és kígyó házasodik

Innen kívánunk sok boldogságot!

Más esküvős horgolásokat a meskán lehet látni: Esküvőre, alkalomra illetve lehet kérni közvetlenül nálam is 🙂

Inline