Menü Bezárás

CAL – Sue Pinner Carusel 4-5. rész

Ezt a két részt egyben írom, első okom rá hogy kész lettem mindkettővel és egybefolyt a két fázis, nem készült külön fotó, a másik, hogy az 5. rész a fonalváltáson kívül nem nagy kaland.

15000150_1797254277223164_101452553704276170_o

A negyedik részben Sue Pinner hatszögeket horgoltat. Ami ezeken a hatszögeken speciális hogy nem szabályosak, pont azért hogy kiterüljenek a takaróval együtt, nem minden oldal egyforma szemszámú, nagyon kell figyelni a készítésnél. Belül a kis köröcske másféle, laposabb minta, mint az ötszögeknél volt, talán egyel gyorsabb.

Az ötödik rész a tarka szegély. Ezt úgy kell elképzelni hogy cakkonként és soronként is változik. Magyarán, rengeteg eldolgozandó szál van. Vettem hozzá két darab Tulip merkelőtűt, ami iszonyú drága, viszont nagyon megérte az árát, szabályosan öröm vele dolgozni. Állítólag más a fém felülete mint a normál tűknél és ez tényleg nem közönséges marketingfogás mert valóban könnyebben és jobban csúszik a szálak közé. A Tulip tűket Hiroshimában gyártják, sugároznak az örömtől 😀 A képen mmég látszik hogy sok eldolgozandó szál van de kész vagyok vele.

Valahol a színekkel összekavarodtam úgyhogy a szegélynél a mintához képest pár színt felcseréltem az összhatás miatt, de ez észrevehetetlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Inline