Menü Bezárás

7 dolog kézimunkához

amit ebay-ről vettem és jól jártam vele:

Számos dolgot vettem már ebay-ről, legfőképp bizsukat, de sokszor nagyon megéri kellékeket is venni. először is, egy párforintos tételt is házhoz hoznak, másodszor, esetleg olyasmit is kapok, amit itthon nem, vagy csak nagyobb utánajárással, esetleg könnyen de jelentősen drágábban.

(A cikkben mindenhez írtam egy kerekített árat, és ez postaköltséggel együtt értendő. Eleve free shipping-re keresek, tehát az árban benne foglaltatik a költség is. Azért az nekem rejtély, hogyan éri meg Kínából ennyiért elhozni a dolgokat, mikor itt a szomszéd házig se visz el levelet a posta 200 ft-on alul 🙂

  1. horgolótűk bambuszból: jó tapintású horgolótűk, 12 db volt tok nélkül, 2-6 os méretig. A vastagabbakkal jó dolgozni, pólófonalat is ezekkel horgoltam, kellemes, sima, a vékonyabbak fogása nem annyira áll a kezemre, de mivel az egész készlet 700 ft volt, ez nem annyira zavar.
  2. Biztonsági szemek, színesek. 650 volt ötven pár, mindenféle színű, sárga, piros, kék, zöld, fekete, világos és sötétbarna. Azt még nem tudom minden színnek meglesz-e a párja 🙂 A záró részeket kicsit feszegetni kell egy olló hegyével, hogy könnyebben össze tudjam nyomni.
  3. Biztonsági szemek, feketék. Különböző méretben jöttek szettben, és egy jó  kis rekeszes dobozban. Sajnos nagyon szeretem ezeket a semmire nem való dobozokat, majd azért ennek is fogok találni jó funkciót. 870 ft volt. Időnként ezt a sima fekete szemet orrnak is használom, pl. sünihez.
  4. Gombok. (fa) Erre licitáltam, 100 gombot kaptam 200 ft-ért, azért ez jó ár, különösen hogy szép, festett gombokról van szó. Az enyémek fűszernövényesek, de rengeteg minta kapható.
  5. Pöttyös szalag. Ezt tulajdonképp itthon is lehetne kapni, bárhol, nem is drága, de így házhoz jött. Ezt már többször vettem, licitálással is, 50 ft alatt van métere mindig, ha az ember licitálgat, akkor még ennél is olcsóbban kifoghatja. 
  6. Fonal. Erről írtam. Jó anyag, szép selymes, nem is rossz horgolni, nem drága, de valószínűleg ezt csak ritkán fogok rendelni, mert látatlanban kell, és annyival nem tűnt olcsóbbnak hogy megérje ha esetleg mégis melléfogok. 300 volt 5 dkg egyébként. 
  7. Ez tulajdonképp a plusz egy, egy tűnemezelő készlet, 700 ft volt de ez még nem érkezett meg! Mindenesetre ki fog derülni vele, hogy szeretnék-e tűnemezelni vagy se.

Inline